Sisi's Skatter, Middag och Konsert

Sisi's Skatter, Middag och Konsert

Pris från 2275 kr

Känn dig som en kejsarinna för en dag! Boka biljetter till Sisi’s Skatter inklusive besök på Imperial Furniture Collection - Hofmobiliendepot, Kejsarpalatset Hofburg, Schönbrunn Slott samt middag på Café-Restaurant Residenz och klassisk konsert på Orangeriet! Upplev kejserliga Wien genom att vandra i den legendariska kejsarinnan Elizabeth’s (Sisi’s) fotspår. Den kungliga atmosfären i kejserliga Wien följer dig vart du än går. Du besöker magnifika byggnader och museer, njuter av kulinariska läckerheter och avslutar kvällen med en klassisk konsert på anrika Orangerie Schönbrunn Schloss.

Under dagen promenerar du bland Habsburgs-dynastins egendomar; Schönbrunn Slott – Sisi’s och Franz Joseph’s sommarresidens, Imperial Furniture Collection – Hofmobiliendepot – en utställning med fantastiska möbler från bl a Sisi’s era. Du besöker även det kejserliga palatset Hofburg som hyser Hofburg Kejsarvåningar, Sisi Museum och Hofburg Silverkammare.

Sisi’s Skatter inkluderar även en mycket trevlig middag på Café-Restaurant Residenz, som ligger i det forna köket på Schönbrunn slott. Restaurangen är placerad i Ehrenhof-flygeln, som ligger i anslutning till slottets huvudentré. Här serveras ni en elegant tre-rätters middag med levande ljus (dryck ingår ej i priset).

Kvällen avslutas med en klassisk konsert på Orangerie Schönbrunn, med Schönbrunn Slottsorkester samt operasångare och balettdansare. Konserten äger rum på den plats som spelade en viktig roll under Mozarts karriär - det omsorgsfullt restaurerade slottsorangeriet. Program av J. Strauss och W. A. ​​Mozart. I pausen är ni välkomna att njuta av ett glas mousserande vin (alkoholfritt alternativ finns) i baren. Som en speciell gåva erhåller ni en Port-Ami att ta hem.

Biljetten till midddag på Café-Restaurant Residenz med efterföljande konsert på Orangerie Schönbrunn är endast giltig bokat datum!

Med detta paket kan ni välja att besöka Schönbrunn Slott, Imperial Furniture Collection - Hofmobiliendepot, Kejsarpalatset Hofburg en annan dag om ni så önskar, EFTER ert bokade datum för middag och konsert.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF fil när vi har fått din bokning bekräftad från vår leverantör och din betalning är godkänd. 
- OBS! Kom ihåg att ta med din voucher/e-biljett till Orangerie Schönbrunn, där du byter den mot dina originalbiljetter. Du kan hämta dina originalbiljetter FRÅN kl. 09.00 på bokat datum ENDAST!
- Middag på Café-Restaurant Residenz serveras kl.18.30 på bokat datum och konserten på Orangerie Schönbrunn börjar kl. 20.30 på bokat datum.

- Konsertens längd inkl. paus 1,5-2 timmar. Konserten slutar ca 22.15. 
- Orangeriets portar öppnar kl 20.00. 

- Klicka HÄR för en platsöversikt av Orangeriet i slottet Schönbrunn. 

- På utvalda dagar kan konserten äga rum i The Great Gallery eller i The White Gold Room inne i Schönbrunn Slott, eller i en annan konsertsal i Wien. I den mån vi har möjlighet, försöker vi informera er om en eventuell ändring av konsertsal blir aktuell. 

- Efter konsertens slut finns taxibilar i direkt anslutning utanför slottet. Tunnelbanan går fram till midnatt med 5-8 minuters intervaller.

- Öppettider för Imperial Furniture Collection: tisdag-söndag kl. 10.00-18.00.
- Öppettider för Kejsarpalatset Hofburg: dagligen kl. 09.00-17.30.
- Öppettider för Schönbrunn Slott: dagligen kl. 08.30-17.30.

- Du kan besöka Imperial Furniture Collection, Hofburg och Schönbrunn Slott valfri dag, inom en månad från bokat datum.
- Middag och konsert gäller endast bokat datum! 

 

Boka biljetter

Datum
Sisi's Skatter, Middag och Konsert Info

Sisi's Skatter, Middag och Konsert
Sisi's Skatter inkluderar entré till Imperial Furniture Collection, Hofburg och Schönbrunn Slott med middag och konsert.

Nedan är adressen till Orangerie Schönbrunn:
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Info

Sisi's Skatter, Middag och Konsert
Du måste hämta ALLA dina originalbiljetter i biljettkassan vid Orangerie Schönbrunn, FRÅN kl. 09.00 på bokat datum!

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
U-bahn Schönbrunn Station

Visa karta Visa karta

Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen