Rendezvous med Mozart

5.0 (1)
Unna dig en lyxig Mozart-afton vid Schönbrunn Slott! Rendezvous med Mozart vid slottet Schönbrunn i Wien inkluderar ett besök på slottet, en god middag på Café-Restaurant Residenz och en härlig klassisk konsert med Schönbrunner Schlossorchester med platser på de främre raderna i salongen.

Börja kvällen med en rundtur bland de ceremoniella rummen i det världsberömda palatset Schönbrunn Schloss, den mest populära turistattraktionen i Österrike. Som besökande gäster får du tillgång till hörlurar (audioguide) med inspelade kommentarer, och kan göra din tur på slottet när som helst under de officiella öppettiderna. Vi rekommenderar att ni börjar er rundtur senast kl. 16.00 för att hinna i tid till middagen!

Kl. 18.30 är det middagCafé-Restaurant Residenz, som ligger i det forna köket på Schönbrunn slott. Restaurangen är placerad i Ehrenhof-flygeln, som ligger i anslutning till slottets huvudentré. Här serveras ni en elegant tre-rätters middag med levande ljus (exklusive dryck). Under sommaren serveras middagen på den mysiga uteserveringen.

Kl. 20.30 är det dags för klassisk konsert (portarna öppnas kl. 20.00) på Orangerie Schönbrunn, med Schönbrunn Slottsorkester samt operasångare och balettdansare. Konserten äger rum på den plats som spelade en viktig roll under Mozarts karriär - det omsorgsfullt restaurerade slottsorangeriet. Program av J. Strauss och W. A. ??Mozart.

Med paketet Rendezvous med Mozart får du:
* ett exklusivt konsertprogram 
* CD skivan ”Best of Mozart” med Schönbrunner Schlossorchester
* reserverade platser på de två främre raderna i salongen
* under pausen njuta av ett glas mousserande vin (alkoholfritt alternativ finns) och läckra "Mozartkugeln" (chokladtryfflar) i baren.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF fil när vi har fått din bokning bekräftad av vår leverantör och din betalning är godkänd. 
- OBS! Kom ihåg att ta med din voucher/e-biljett till Orangerie Schönbrunn, där du byter den mot dina originalbiljetter. Du kan hämta dina originalbiljetter FRÅN kl. 09.00 på bokat datum ENDAST!
- Konsertens längd inkl. paus 1,5-2 timmar. Konserten slutar ca 22.15. 
- Orangeriets portar öppnar kl 20.00. 
- Klicka HÄR för en platsöversikt av Orangeriet i slottet Schönbrunn. 
- På utvalda dagar kan konserten äga rum i The Great Gallery eller i The White Gold Room inne i Schönbrunn Slott, eller i en annan konsertsal i Wien. I den mån vi har möjlighet, försöker vi informera er om en eventuell ändring av konsertsal blir aktuell. ?
- Efter konsertens slut finns taxibilar i direkt anslutning utanför slottet. Tunnelbanan går fram till midnatt med 5-8 minuters intervaller.

Öppettider

Du kan hämta dina originalbiljetter FRÅN kl 09.00 (endast bokat datum) och börja ditt slottsbesök när du vill. Vi rekommenderar att du börjar din audioguidade tur senast kl 16.00 då middagen serveras kl. 18.30 och konserten kl. 20.30.

Boka
Från 2 168 kr

fre, 14 jun 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar

Vägbeskrivning

Rendezvous med Mozart

Adress
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×