Middag & klassisk konsert

Unna dig en härlig afton i Wien med middag följt av en klassisk konsert på Orangerie Schönbrunn eller Hofburg Wien! Boka ditt paket med klassisk musik och middag hos WienBiljetter.se!

Middag & klassisk konsert
 
En Afton på Schönbrunn Slott

En Afton på Schönbrunn Slott

4.4
(8)

Välkommen till en oförglömlig Afton på Schönbrunn Slott i Wien! Kombinera din Schönbrunn sightseeing-biljett med en trevlig middag på Café-Restaurant Residenz eller en konsert med Schönbrunn Palace Orchestra på Orangerie Schönbrunn! Boka här!

Från 859 kr
Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert

Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert

4.0
(1)

Biljetter till Blauen Donau – en stillsam kryssning nedför floden Donau i Wien, följt av en trevlig middag på Café-Restaurant Residenz och en klassisk konsert på Orangerie Schönbrunn Slott.

Från 1427 kr
Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart vid Schönbrunn Schloss i Wien inkluderar ett besök på slottet, en god middag på Café-Restaurant Residenz och en härlig klassisk konsert med Schönbrunner Schlossorchester. Boka biljetter till Rendezvous med Mozart i Wien här!

Från 2212 kr
Sisi's Skatter, Middag och Konsert

Sisi's Skatter, Middag och Konsert

Känn dig som en kejsarinna för en dag! Boka biljetter till Sisi’s Skatter inklusive ett besök på Imperial Furniture Collection - Hofmobiliendepot, Kejsarpalatset Hofburg samt Schönbrunn Slott med middag och klassisk konsert på Orangeriet!

Från 2321 kr
Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen