Wiener Residenz Orchester

Wiener Residenzorchester - Vienna Residence Orchestra, Wiens kammarorkester, framför dagligen klassiska konserter, med musik av J. Strauss och W.A. Mozart, på Palais Auersperg! Boka biljetter här!

Wiens kammarorkester, Wiener Residenzorchester, framför dagligen traditionella klassiska konserter på Palais Auersperg. Lyssna på den världsberömda musiken av WA Mozart och Johann Strauss på en av de vackraste historiska platserna i Wien. Orkestern uppträder tillsammans med professionella operasångare och balettdansare i historiska dräkter.

Låt en av de bästa orkestrarna i Wiens musikvärld ta dig med på en tidsresa tillbaka till de kejserliga dagarnas Wien!

År 1991 utsågs orkestern till officiell representant för staden Wien i festligheterna kring tvåhundraårsdagen av Mozarts död och har även framfört ett antal konserter på ”Vienna International Festival”.

Se en platsöversikt av Palais Auersperg HÄR!

VIKTIG INFORMATION
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Kom ihåg att ta med en utskrift till Palais Auersperg.
- Konsertens längd inkl. paus 1,5 timme. Konserten slutar ca 21.45?.
- Konsertsalen öppnar kl 20.00. ?
- Wiener Residenzorchester - Vienna Residence Orchestra uppträder på Palais Auersperg, även känd som The Rosenkavalier Palace!

Öppettider

Dagligen kl 20.15, året runt.

Boka
Från 549 kr

tor, 25 jul 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 1 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Wiener Residenz Orchester

Adress
Auerspergstrasse 1 A-1080 Vienna

×