Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert

Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert

Pris från 1427 kr

Boka biljetter till Blauen Donau – och njut av en stillsam kryssning nedför floden Donau i Wien, följt av en trevlig middag på Café-Restaurant Residenz och en klassisk konsert på Orangerie Schönbrunn Slott.

Tack vare Johann Strauss vals "An der Schönen Blauen Donau" även känd som "Blue Danube Waltz", är denna flod oupplösligt sammanflätad med wienermusik.

Första delen av turen består av en flodkryssning längs Donau. Båtturen varar i 3-3,5 timmar och du får se många av Wiens sevärdheter och kända byggnader från vattenbrynet. Donauturm (Donau-tornet), Millenium Tower, Ringturm, District Heating Plant Spittelau, Urania Observatoriet och mycket mer. Båten (i DDSG-rederiets regi) avgår från Schwedenplatz kl. 10.30, 11.30 och 14.00.

Därefter, kl. 18.30 serveras middag på Café-Restaurant Residenz, som ligger i det forna köket på Schönbrunn slott. Restaurangen är placerad i Ehrenhof-flygeln, som ligger i anslutning till slottets huvudentré. Här serveras ni en elegant tre-rätters middag med levande ljus (dryck är inte inkl. i priset). Under sommaren serveras middagen på den mysiga uteserveringen.

Kl. 20.30 är det dags för klassisk konsert (portarna öppnas kl. 20.00) på Orangerie Schönbrunn, med Schönbrunn Slottsorkester samt operasångare och balettdansare. Konserten äger rum på den plats som spelade en viktig roll under Mozarts karriär - det omsorgsfullt restaurerade slottsorangeriet. Program av J. Strauss och W. A. ​​Mozart.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF fil när vi har fått din bokning bekräftad av vår leverantör och din betalning är godkänd. Detta kan ta 24-48 timmar.
- OBS! Kom ihåg att ta med din voucher/e-biljett till Orangerie Schönbrunn, där du byter den mot dina originalbiljetter.
- Du kan hämta dina originalbiljetter FRÅN kl. 09.00 på bokat datum ENDAST! Adress: Orangerie Schönbrunn, Schön Schloßstraße 47, 1130 Wien.
- Vi rekommenderar att ni tar båtturen med avgång senast kl 14.00 för att hinna i tid till middagen.
- Inkluderat i priset är 2 biljetter till kollektivtrafiken, så att du kan ta U-bahn från Schwedenplatz till Schönbrunn Slott.

- Konsertens längd inkl. paus 1,5-2 timmar. Konserten slutar ca 22.15. 

- Orangeriets portar öppnar kl 20.00. 

- Klicka HÄR för en platsöversikt av Orangeriet i slottet Schönbrunn. 

- Under pausen får VIP- och Kategori A-gäster ett glas gratis mousserande vin i baren. 
- På utvalda dagar kan konserten äga rum i The Great Gallery eller i The White Gold Room inne i Schönbrunn Slott, eller i en annan konsertsal i Wien. I den mån vi har möjlighet, försöker vi informera er om en eventuell ändring av konsertsal blir aktuell. 
- Efter konsertens slut finns taxibilar i direkt anslutning utanför slottet. Tunnelbanan går fram till midnatt med 5-8 minuters intervaller.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Härlig dag

Visserligen regnade det men det kan ju ingen rå för. Båtturen trevlig. Maten okej trevlig personal. Konserten fantastisk. rekommenderas

Inga-lill
MÅN, 06 MAJ 2019
4.0

Boka biljetter

Datum
Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert Info

Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert
Du måste hämta dina originalbiljetter på denna adress FRÅN kl. 09.00 på bokat datum:
Orangerie Schönbrunn,
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Info

Blauen Donau - Kryssning, Middag och Konsert
Turer från april till oktober.
Vi rekommenderar kryssningen med avgång senast kl 14.00.
Middag kl 18.30 och konsert kl 20.30.Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
U-bahn Schönbrunn Station

Visa karta Visa karta

Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen