Schönbrunn Zoo, Middag och Konsert

Schönbrunn Zoo, Middag och Konsert

Pris från 1051 kr

Besök Tiergarten Schönbrunn Zoo i Wien, följt av en trevlig middag på Tirolergarten och en klassisk konsert på Orangerie Schönbrunn Slott. Det blir en härlig dag för hela familjen! Boka biljetter här!

Schönbrunn har mycket att erbjuda – oavsett ålder! Detta paket innehåller ett besök på djurparken Tiergarten Schönbrunn med middag på Tirolergarten, inne på djurparkens område, samt en klassisk konsert på Orangerie Schönbrunn Slott. Inkluderat i biljettpriset är taxi från djurparken till Orangeriet, så att du bekvämt kan åka till konserten utan att behöva stressa.

Kl. 18.30 serveras en läcker trerättersmiddag (exklusive dryck) på Tirolergarten, en typisk tyrolsk gård inte långt från Schönbrunns landmärke Gloriette. Efter middagen åker ni bekvämt med en taxi till Orangerie Schönbrunn, så att ni kommer fram till konserten i tid.

Kl. 20.30 är det dags för klassisk konsert (portarna öppnas kl. 20.00) på Orangerie Schönbrunn, med Schönbrunn Slottsorkester samt operasångare och balettdansare. Konserten äger rum på den plats som spelade en viktig roll under Mozarts karriär - det omsorgsfullt restaurerade slottsorangeriet. Program av J. Strauss och W. A. ​​Mozart.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF fil när vi har fått din bokning bekräftad av vår leverantör och din betalning är godkänd. Detta kan ta 24-48 timmar.
- OBS! Kom ihåg att ta med din voucher/e-biljett till Orangerie Schönbrunn, Schön Schloßstraße 47, 1130 Wien där du byter den mot dina originalbiljetter.
- Du kan hämta dina originalbiljetter och besöka Tiergarten Schönbrunn Zoo FRÅN kl. 09.00 på bokat datum ENDAST!

- Vi rekommenderar att ni besöker djurparken senast kl 15.00 för att hinna i tid till middagen och konserten.

- Konsertens längd inkl. paus 1,5-2 timmar. Konserten slutar ca 22.15. 
- Orangeriets portar öppnar kl 20.00. 
- Klicka HÄR för en platsöversikt av Orangeriet i slottet Schönbrunn. 

- Under pausen får VIP- och Kategori A-gäster ett glas gratis mousserande vin eller juice i baren. 

- På utvalda dagar kan konserten äga rum i The Great Gallery eller i The White Gold Room inne i Schönbrunn Slott, eller i en annan konsertsal i Wien. I den mån vi har möjlighet, försöker vi informera er om en eventuell ändring av konsertsal blir aktuell. 
- Efter konsertens slut finns taxibilar i direkt anslutning utanför slottet. Tunnelbanan går fram till midnatt med 5-8 minuters intervaller.

 

Boka biljetter

Datum
Schönbrunn Zoo, Middag och Konsert Info

Schönbrunn Zoo, Middag och Konsert
Du måste hämta dina originalbiljetter på denna adress FRÅN kl. 09.00 på bokat datum:
Orangerie Schönbrunn,
Schönbrunner Schloßstraße 47,
1130 Wien

Info

Schönbrunn Zoo, Middag och Konsert
Tiergarten Schönbrunn Zoo har öppet från 09.00-18.30. Vi rekommenderar att ni kommer senast kl 15.00 och kan självklart stanna fram till middagen. Från april till oktober.


Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
U-bahn Schönbrunn Station

Se på en karta Se på en karta

Svenska
Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen